Close sidebar
Close sidebar

Veste GREA despre Saveta Bogdan! Cavoul și sicriul sunt pregătite!

Saveta Bogdan a făcut la TV mai multe dezvăluiri care îi pot speria pe mulți.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Celebra cântăreață de muzică populară, Saveta Bogdan, a povestit de curând, într-un interviu acordat unei televiziuni din România, că și-a pus în detaliu totul legat de înmormântarea ei.

Citeste si: Un stareț de la o mănăstire din Argeș îi amenință pe enoriași și îl înjură pe președintele Iohannis! "În pădure cu voi. "Vă dau şi peste bot şi vă scot dinţii!"

Solista a spus că a dat 12.000 de euro pe cavou și sicriu și este extrem de mândră de ce a făcut.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Zina Dumitrescu a murit îngropată în datorii! Azilul la care a stat în ultimii ani are de recuperat de la ea 90.000 de lei!

"Am avut nişte bani mai mulţi şi mi-am cumpărat un loc de veci, părinţii mei sunt în stânga, eu sunt în dreapta. M-am întâlnit cu verişoara mea şi am zis să îmi fac şi cavou.

Mi-am făcut un cavou atât de frumos! M-a costat vreo 2000 de euro atunci. Plus locul... m-a dus aproape de 12 mii de euro. Dar dacă veţi ce cavou am!(...) Fii-mea s-a supărat foarte tare că mă gândesc la aşa ceva. Nu se ştie ce oferă viaţa! Sunt sănătoasă, nu am probleme, cânt în fiecare seară", a spus Saveta Bogdan.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI