Close sidebar
Close sidebar

Veste mare pentru femeia căreia Carmen Păunescu i-a omorât familia într-un accident rutier! Pe lângă cele două fete, Silvia are acum și un băiețel EXCLUSIV

Rămasă fără cei dragi după un tragic accident rutier provocat de soția poetului Adrian Păunescu, Silvia a luat viața de la capăt și și-a întemeiat o familie.

Petru Luca,

Carmen Păunescu și Silvia au venit la proces ținându-se de mână

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rămasă fără cei dragi după un tragic accident rutier provocat de soția poetului Adrian Păunescu, Silvia a luat viața de la capăt și și-a întemeiat o familie. Pe 31 iulie 2004, pe un drum în apropiere de Slatina, mașina condusă de Carmen Păunescu pulveriza mașina familiei Burlan, care se întorcea din concediu. În ciuda străduinței medicilor, mama, tatăl și sora Silviei au murit, doar ea supraviețuind accidentului, și ea însă cu răni grave. 

Citeste si: Adrian Păunescu a prezis într-o poezie că un primar mort va câștiga alegerile: „Un mort este votat majoritar, și-n clasament pe toţi cei vii îi bate”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În procesul care a urmat, Carmen Păunescu a primit o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu suspendare, la decizia blândă a judecătorilor contribuind și faptul că soția poetului a ajutat-o pe Silvia pe toate planurile, după producerea tragediei, inclusiv pe partea financiară.

De altfel, Silvia a declarat, înclusiv în fața instanței, că nu îi reproșează nimic lui Carmen Păunescu, considerând accidentul rutier comis doar o întâmplare nefericită. În timp, pe lângă alte aspecte financiare concrete, soția poetului i-a asigurat Silviei petrecerea câtorva concedii împreună cu familia, achitând toate cheltuielile. 

Silvia și Sorin au împreună trei copii

Victima lui Carmen Păunescu, mamă a două fete, a născut recent un băiețel

Căsătorită cu Sorin și stabilită în Slatina, unde lucrează de ani buni la o agenție de turism, Silvia- care păstrează încă pe față urmele dramei trăite- s-a dedicat creșterii celor două fete pe care le are cu partenerul ei de viață. Anul trecut, familia SIlviei a fost completată fericit și cu un băiețel, venit pe lume la o clinică din Brașov, orașul natal al soțului Silviei. Dacă victima lui Carmen Păunescu a optat pentru o carieră în industria turismului, grav afectată de pandemie, soțul Sorin este inginer de teste la o cunoscută firmă producătoare de anvelope.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI