Close sidebar
Close sidebar

Veste socanta in lumea muzicii romanesti. Un artist cunoscut trece prin clipe grele: "Am cancer la ficat, hepatita si piatra la rinichi. Astept sfarsitul!"

Artistul in varsta de 65 de ani a anuntat ca nu mai are mult de trait. Se lupta de mult timp cu o boala grea.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Radion Ladislau Rosca si-a dedicat intreaga viata muzicii electronice. In anii '70 aducea in difuzoare muzica din viitor. Acum isi asteapta resemnat sfarsitul, pentru ca trupul ii este macinat de cele mai cumplite boli. Din pacate, artistul nu poate apela la o operatie, pentru ca are nevoie de 160.000 de euro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

"Eu faceam muzica viitorului in 1977, iar trupa mea se numea Rodion G.A., ii aveam alaturi pe Gicu Farcas si Adrian Caprar. Am crezut ca ma ajuta, dar m-au tras in jos. Formaţia a fost considerata revelatia rock a Romaniei si am activat pana in 1983.

Am lansat principalele compozitii, precum Stele si Lumini, Imagini din Vis, in linistea noptii sau Uneori",  a declarat artistul. 

Barbatul are cancer la ficat, a fost infectat cu hepatita C si D, de la un cabinet stomatologic, urineaza cu sange din cauza pietrei de 2 cm la rinichi si stie ca este condamnat la moarte, asa ca s-a impacat cu gandul. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI