Cele mai mari creşteri ale cazurilor de coronavirus în ultimele 24 de  ore s-au înregistrat în India, SUA şi Brazilia, arată informaţiile publicate de OMS, conform  BBC News. Bilanţul deceselor a crescut cu 5.537 de morţi, ajungând la un total de 917.417.

India a raportat 94.372 de noi cazuri de contaminare, urmată de SUA cu 45.523 de noi infectări şi Brazilia cu 43.718 de noi îmbolnăviri.

Citeste si: Prima zi de școală în condiții de pandemie. Care este riscul cel mai mare

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În ultimele 24 de ore, SUA şi India au raportat, fiecare, peste 1.000 de noi decese, iar Brazilia a raportat 874 de morţi.

Care era recordul anterior raportat de OMS

Recordul anterior privind numărul zilnic al îmbolnăvirilor cu noul coronavirus anunţat de OMS a fost de 306.857, înregistrat în data de 6 septembrie. Pe 17 aprilie, agenţia ONU a raportat un record de 12.430

de decese.

Citeste si: VIDEO- Minoră abuzată, timp de un an de zile, de un proxenet din Capitală

India se situează pe primul loc la nivel mondial în privinţa noilor cazuri raportate zilnic şi a stabilit un record global săptămâna trecută, cu 97.570 de cazuri raportate într-o singură zi.

58 de țări, zona roșie a planetei

Infectările cu noul coronavirus continuă să fie în creştere în 58 de ţări, dintre care se remarcă Argentina, Indonezia, Maroc, Spania şi Ucraina, potrivit unei analize a Reuters.

Citeste si: Ce s-a ales de Alex Bobicioiu de la „Puterea Dragostei”. Imagini cu fostul concurent al emisiunii de la Kanal D

În SUA, numărul cazurilor de COVID-19 este în scădere. Acestea au scăzut cu aproximativ 44%, comparativ cu recordul de peste 77.000 de noi cazuri, raportate pe 16 iulie. Cazurile de contaminare din Brazilia înregistrează, de asemenea, o tendinţă descendentă.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si