De-a lungul carierei sale de peste sase decenii, Tillis, nascut la Tampa (Florida), a inregistrat peste 60 de albume, iar 35 dintre single-urile sale au intrat Top Ten. Dintre acestea sase au ajuns pe primul loc, precum ''I Ain't Never'', ''Coca-Cola Cowboy'', ''Southern Rains'' o ''Good Woman Blues''.

Tata a sase copii, printre care si cantareata de muzica Pam Tillis, muzicianul este compozitorul a peste 1.000 de cantece, dintre care peste jumatate au fost cantate de vedete ale genului precum Kenny Rogers, George Strait si Ricky Skaggs.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tillis era membru al Country Music Hall of Fame, iar in 2012 cel pe atunci presedinte ale SUA, Barack Obama (2009-2017), i-a conferit Medalia Nationala a Artelor, cea mai inalta distinctie decernata de guvernul american artistilor.

Vestea mortii sale a provocat un val condoleante pe retelele de socializare, precum cele adresate de cantaretul Blake Shelton, care pe contul sau de Twitter l-a considerat pe Tillis unul dintre cei mai "talentati compozitori, un artist incredibil si un tip plin de umor".

Grupul de muzica country Rascal Flatts a subliniat, de asemenea, pe Twitter ca moartea lui Tillis este "o grea pierdere" pentru acest gen de muzica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si