Se pare că cei doi au mai avut parte de o despărțire în anul 2018. În luna noiembrie, jucătoarea de tenis Simona Halep anunța că cei doi încetează colaborarea pentru ca Darren să poată petrece mai mult timp alături de familie.

Darren și Simona au rămas în relații bune, iar ulterior, în luna septembrie a anului 2019, Simona Halep a anunțat că va lucra din nou cu Cahill, colaborare care a început în 2020.

Victorie mare a Simpnei alături de antrenorul Darren Cahill

Prima lor colaborare a fost în vara anului 2015, iar alături de australian Simona a câștigat primul turneu de Grand Slam, Roland Garros 2018 și a ajuns pe locul 1 WTA.

Citeste si: Simona Halep a transmis că nu va participa la Australian Open dacă va mai fi impusă o carantină strictă

”După şase ani minunaţi în care am lucra împreună, eu şi Darren Cahill am decis că este timpul să încheiem relaţia noastră de colaborare. Mulţumesc <D> pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună şi o persoană mai bună", a scris Simona Halep pe reţelele de socializare.

Ce salariu perimea Darren Cahill din partea Simonei Halep

Jucătorul de tenis Horia Tecău a dezvăluit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” ce salariu impresionat primea australianul de la Darren Cahill.

”Antrenorul Simonei, din zvonuri, câștigă un milion de euro pe an!”, spunea cel mai important jucător de tenis al României.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Sectorul din București în care mașinile parcate pe trotuar vor fi ridicate- antena3.ro

Darren Cahill este unul dintre cei mai apreciați antrenori din lumea tenisului, având o experiență bogată. Acesta i-a mai pregătit pe Andre Agassi, Andy Murray, Fernando Verdasco si Lleyton Hewitt. Alături de Cahill, Lleyton Hewitt a devenit cel mai tânăr număr 1 mondial din istorie, iar Agassi a devenit cel mai vârstnic lider ATP.

În acest moment, Simona Halep se află în luna de miere alături de soțul ei Toni Iuruc, iar imediat după această relaxare ea se va pregăti să intre din nou pe teren.

Simona Halep și Toni Iuruc

[Sursa foto: digisport.ro]

Citeste si: Nunta de vis pentru Simona Halep-Iuruc

După o prestație promițătoare la US Open, în care a ajuns până în faza optimilor deși a venit după o perioadă lungă în care accidentările au măcinat-o, Simona va participa în perioada următoare la trei competiții, acestea fiind primele turnee fără Darren Cahill.

Următoarea întrecere la care fostul lider mondial va lua parte este BNP Paribas Open, din Indian Wells, California. Turneul, pe care Simona l-a câștigat în 2015, se va desfășura între 6 și 17 octombrie 2021, scris gsp.ro.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si