Close sidebar
Close sidebar

Vești bune pentru elevi! O nouă zi liberă, în luna noiembrie

Vești bune pentru elevi! Aceștia ar putea avea încă o zi liberă de la școală, în luna noiembrie. Totul, în condițiile în care în acea perioadă vor avea loc alegerile prezidențiale.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alegerile prezidențiale din luna noiembrie le-ar putea aduce elevilor o nouă zile libere, cel puțin în anumite școli. Asta pentru că, de obicei, alegerile de orice fel duc la închiderea școlilor pentru o zi, în vederea transformării acestora în secții de vot.

Citeste si: Voucherele de vacanţă nu vor mai putea fi folosite ca până acum. Noile reguli

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

În condițiile în care au loc alegeri în ziua următorare, inspectoratele școlare decid punctual, și de la caz la caz, închiderea instituțiilor puțin mai devreme, pentru ca organizatorii să aibă timp să aranjeze totul.

În anumite școli, asta înseamnă că dau liber ziua întreagă, scrie spynews.ro.

Citeste si: VIDEO| Vacanță de vis în Bucovina. Prețurile la cazare

Elevii din învățământul primar mai au puțin și intră în vacanța de toamnă, ca în fiecare an. Astfel, în perioada 26 octombrie – 3 octombrie, copiii din clasele primare și învățământul preșcolar se vor bucura de o săptămână de stat acasă.

Însă, dacă instituțiile lor de învățământ vor decide închiderea școlilor înainte de alegeri, se vor mai bucura de o zi liberă în noiembrie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI