Informațiile sunt oferite de Claudia Costandiș, reporter Știrile Kanal D.

Laurette a primit o veste bună, chiar de Ziua Femeii. Bărbatul pe care frumoasa vedetă l-a acuzat că ar fi agrest-o într-o cameră de hotel, a primit de la judecători pedeapsa cu închisoarea.

Mai mult decât atât, agresorul este nevoit să îi plătească și daune morale lui Laurette.

Închisoare pentru agresorul lui Laurette

Laurette a primit cel mai frumos cadou de Ziua Femeii. Se pare că magistrații au decis în favoarea vedetei, în procesul împotriva bărbatului care ar fi agresat-o în camera de hotel.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Judecătorii au decis că agresorul să fie condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare. Pe lângă perioada pe care o va petrece în spatele gratiilor, agresorul trebuie să îi plătească victimei sale și daune morale în valoare de 7.000 de euro. 

Citește și: Fata lui Laurette, victima bullyingului în școală! Un coleg a lovit-o până a lăsat-o fără un dinte: "Mi-am văzut copilul plin de sânge. A fost scuipată și batjocorită"

laurette

Vești bune pentru Laurette, chiar de ziua femeii

[Sursa foto: Instagram- Laurette]

Laurette, mesaj emoționant după aflarea sentinței

"Astăzi, 8 martie 2024, persoana care m-a agresat în urmă cu câțiva ani, tot în preajma Zilei Femeii, va merge la închisoare. El va executa o pedeapsă de 2 ani și 6 luni și va trebui să îmi plătească și daune morale. Faptul că întâmplarea face ca încarcerarea lui să aibă loc pe 8 martie mă face să spun cu tărie că s-a făcut dreptate și că toate ironiile pe care le-am îndurat în toți acești ani de proces au fost nefondate.

La mulți ani tuturor femeilor, iar dacă între doamnele care citesc postarea există femei care sunt abuzate în orice mod, le spun să lupte cu tărie pentru a li se face dreptate așa cum am făcut-o eu. Îi mulțumesc avocatului meu, Vlad Hosu, și echipei lui pentru că mi-au fost alături", a scris Laurette într-o postare pe contul său de Instagram.

laurette

Laurette a câștigat procesul împotriva agresorului

[Sursa foto: Instagram- Laurette]

Laurette a fost agresată în camera de hotel

În urmă cu trei ani, un caz șocant a cutremurat showbiz-ul din România. Laurette a declarat la vremea respectivă că un bărbat ar fi bătut-o cu bestialitate într-o cameră de hotel din capitală. Bărbatul pe care Laurette îl acuza susține că, de fapt, el a fost victima în ceea ce privește relația dintre cei doi.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

În aceste condiții, Laurette a depus plângere la poliție pentru lovire și alte violențe. O anchetă a fost deschisă, iar acum, după un îndelung proces, magistrații au decis în favoarea mulatrei și au arătat că ea a fost cea agresată. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si