Close sidebar
Close sidebar

Vești excelente de la Guvern! Ei sunt salariații care vor încasa încă două salarii în plus de la 1 ianuarie 2019!

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Veste excelentă pentru salariații din sistemul bugetar. Începând cu data de 1 ianuarie 2019, aceștia vor primi normă de hrană echivalentă cu două salarii minime pe economie.

Anuțul a fost făcut chiar de ministrul Economiei, Eugen Teodorovici. "Începând cu 1 ianuarie 2019, toţi salariaţii vor primi anual două salarii minime pe economie drept indemnizaţie de hrană. Era o prevedere în ordonanţă şi nu era clar dacă se proroga sau nu. Se aplică de la 1 ianuarie 2019", a spus Teodorovici.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Acordarea indemnizaţiei de hrană este prevăzută în Legea 15/2018 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Anul trecut însă, prin Ordonanţa de Urgenţă 90/2017 privind unele măsuri fiscal-bugetare aceste facilitate a fost suspendată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI