Close sidebar
Close sidebar

Vesti proaste de la meteorologi! Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca urmeaza doua zile de instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ. Meteorologii anunta ca, in intervalul 13 mai, ora 10:00 - 14 mai, ora 21:00, in cea mai mare parte a tarii vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Vor fi averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie. Pe arii restranse va cadea grindina.

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente şi pe arii mai extinse, pe parcursul zilei de sambata (13 mai) şi in noaptea de sambata spre duminica (13/14 mai).

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor inregistra cantitati de apa care vor depaşi local 15...20 l/mp şi izolat 40...50 l/mp.

In vestul, nordul şi centrul tarii, manifestarile de instabilitate atmosferica se vor semnala incepand din seara zilei de vineri (12 mai), dar numai pe arii restranse cantitatile de apa vor depaşi 20 l/mp.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI