Cristian Boureanu a fost trimis in judecata pentru mai multe capete de acuzare, printre care: lovire, ultraj si tulburarea linistii publice. In boxa acuzatilor stau doi politisti: Dorin Iamandi si Andrei Ovidiu (agentul care l-a facut KO pe Boureanu). Acesta din urma nu este, insa, la primul caz de acest fel.


In 2010, cand Andrei Ovidiu era mai pe la inceput in Politie, agentul a mai trimis un om in fata instantei, sub acuzarea de ultraj.
I.N. a fost chiar si condamnat pentru aceasta acuzatie, cu toate ca, la fel ca in cazul lui Boureanu, a sustinut ca nu este vinovat. Din pacate, foarte multe informatii despre acest dosar nu s-au mai pastrat, din cauza vechimii acestuia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

De comportamentul lui Ovidiu Andrei s-a plans, insa, si regizorul Vlad Petri. Acesta a povestit cum a fost interogat si descusut pe toate partile de „politistul lui Boureanu”, intr-un caz in care el insusi era victima.


„Ajung la sectia de politie unde ma intampina agentul Ovidiu Andrei, personaj devenit celebru dupa aplicarea uppercut-ului in figura lui Boureanu. Ma invita sa iau loc si ma intreava de ce am fugit de la locul accidentului. Ceee? Care fugit? Care accident?
„Domnule Petri, dar de ce nu va gasesc in sistem? V-am cautat si nu v-am gasit numarul de telefon. Firma pe care o aveti nu e inregistrata la registrul comertului?” si alte intrebari de intimidare si fara sens.
„Va rog sa imi dati permisul”. Ma uit la individ si nu imi dau seama daca e o farsa, poate a devenit gazda unui serial tv din care fac si eu parte in mod involuntar si neasumat, genul ala de show la care afli duma la final si lumea rade de reactiile tale speriate.


Imi da o declaratie si imi zice sa completez cu ce imi aduc aminte. Ii spun ca imi amintesc ca la data respectiva eram acasa in fata monitorului, utilizand probabil aplicatia subversiva facebook, sau fiind implicat in alta activitate de rutina matinala. Pauza de 1 minut. „A, stati ca acum vad, scrie aici ca ati fost lovit, nu ca ati lovit”. Da, e totusi o diferenta de exprimare. „Primesc multe hartii de astea si nu am citit atent. Ok, in cazul asta nu va iau carnetul”. Whaat? Nu tu scuze ca te-am purtat pe drumuri, ca am presupus ca esti vinovat, ca am invocat amenzi, etc...”,
a povestit Vlad Petri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si