Alimentarea cu apă caldă va fi sistată de luni, 23 august, până vineri, 27 august 2021, la ora 22.00, din cauza unor lucrări de înlocuire a unor vane (DN 900) și conducte de termoficare pe Magistrala 2 Sud din Sectorul 3 al Capitalei. 

5 zile fără apă caldă Sector 3
5 zile fără apă caldă Sector 3[Sursa foto: ziare.com]

Termoenergetica București (CMTEB) a anunțat, vineri, că din 23 august 2021 se vor desfășura lucrări de înlocuire a unor vane (DN 900) și conducte de termoficare pe Magistrala 2 Sud din Sectorul 3 al Capitalei.

Din acest motiv, furnizarea apei calde pentru 18 puncte termice care alimentează un număr de 159 de blocuri va fi sistată până vineri, 27 august 2021, la ora 22.00.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Și în sezonul rece din 2020, locuitorii Sectorului 3 au avut de suferit din cauza lipsei apei calde și au tremurat în case din cauza lipsei agentului termic.

Citeste si: Deși e aproape toamnă, centrala de termoficare promisă de Nicușor Dan există doar pe hârtie

Lucrarea este una complexă și este vitală pentru procesul de modernizare a nodurilor termice.

„Lucrările, esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în zona intersecției dintre Șoseaua Mihai Bravu și Calea Dudești, precum și a intersecției dintre Bulevardul Basarabia și Șoseaua Mihai Bravu”, transmite CMTEB într-un comunicat de presă.

Citeste si: Panourile solare sau sistem ecologic de încălzire a locuinței cu energia solară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si