Michael Schumacher este foarte departe de vechiul său sine și asta l-a „schimbat” și pe fratele său Ralf, recunoaște un fost coechipier al starului de Formula 1.

Fostul pilot de Formula 1 Johnny Herbert- coechipierul lui Michael Schumacher la Benetton- a descris modul în care Ralf Schumacher a fost afectat de starea continuă de degradare a fratelui său.

Citește și: Care este starea de sănătate a lui Michael Schumacher?: "Am pierdut un megastar al sportului nostru care a oferit atât de multă bucurie multor oameni"

Este vorba de o actualizare „foarte tristă” despre campionul F1 prezentată azi în presa germană. 

Michael Schumacher a suferit o leziune cerebrală aproape fatală în timp ce schia în Alpi, în anul 2013.

Fratele marelui campion de Formula 1, Ralf Schumacher, s-a „schimbat mult”, spune Johnny Herbert, potrivit Daily Mail.

Michael Schumacher și fratele său Ralf

Michael Schumacher și fratele său Ralf

Vești triste despre Michael Schumacher

De șapte ori campion mondial- considerat cel mai bun sportiv din Formula 1, Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce schia în Alpi cu familia sa, lovindu-se cu capul de o stâncă în urmă cu exact 10 ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

După ce a fost transportat de urgență la spital, a fost pus într-o comă indusă medical timp de 250 de zile înainte de a se întoarce acasă, după ce a suferit o leziune cerebrală aproape fatală.

De atunci, a trăit o viață izolată și departe de ochii presei, împreună cu familia sa în Elveția și puțini l-au văzut sau l-au vizitat pe Schumacher, ba chiar și unii prieteni și rude au fost ținuți în întuneric cu privire la starea sa.

Toate aceste precauții au avut un singur scop: dorința de a preveni scurgerile în presă.

Michael Schumacher, 10 ani de la accidentul teribil de la schi

Acum, fostul pilot de F1 Johnny Herbert- coechipierul lui Schumacher la Benetton- a descris modul în care Ralf a fost afectat de starea continuă a fratelui său.

Fostul star de Formula 1 a dezvăluit că tragicul accident al lui Michael Schumacher l-a lăsat pe fratele Ralf „foarte diferit”.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Când Ralf Schumacher era cu Sky Germany, ne întâlnim des”, a spus Herbert pentru Grosvenor Sport.

„Ralf a trebuit să facă multe lucruri pentru familie, având în vedere ce i s-a întâmplat lui Michael. S-a maturizat. Acum este foarte diferit de persoana care a fost ca sportiv", a povestit Herbert.

„Este o ființă umană schimbată acum. S-a schimbat mult, fiind nevoit să facă față situației în curs cu fratele său", a mai spus el.

Starea lui Schumacher, "fără speranță"

În timp ce viața lui Schumacher a continuat departe de lumina reflectoarelor, au existat nenumărate speculații cu privire la starea lui de sănătate.

Jurnalistul francez Roger Benoit, un prieten apropiat al lui Schumacher, a susținut că cazul fostului campion ajuns la 54 de ani este unul „fără speranță”, într-o actualizare tragică a sănătății sale de la începutul lunii septembrie.

Herbert a adăugat că a fost o actualizare „oribilă”. El a adăugat: „Nu sunt niciodată vești. Ceea ce știm este că nu auzim niciodată vești pozitive. Acesta este gândul oribil că el nu poate fi aproape de Michael de care ne amintim cu toții. Și asta este foarte trist".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si