Close sidebar
Close sidebar

Vi-l amintiti pe copilul care fuma doua pachete de tigari pe zi, la doar 9 ani? S-a schimbat complet! Ce face si cum arata acum

Vi-l amintiti pe copilul din Indonezia care fuma doua pachete de tigari pe zi,la doar 9 ani? Acum este in clasa a patra si a renuntat complet la acest viciu.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

La sapte ani dupa ce a socat intreaga lume cu obiceiul sau, acum Ardi Rizal are o copilarie normala si s-a schimbat enorm.

Rizal a devenit la varsta de 9 ani o senzatie internationala, dupa ce pe retelele de socializare a aparut un videoclip cu el in timp ce fuma. Baiatul este din orasul indonezian Sumatra.

Dupa ce a aparut in lumina reflectoarelor, Guvernul indonezian l-a trimis pe baiat la un centru de reabilitare, unde a reusit sa invinga lupta cu acest viciu, noteaza Daily Mail.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In timpul acestui proces insa, el a dezvoltat o dependenta de mancare, astfel ca la 5 ani cantarea cu 15 kilograme mai mult decat un baietel de varsta lui.

Din fericire, Rizal a reusit sa depaseasca si acest obstacol, iar acum are o copilarie fericita.

Gasiti AICI imagini cu Ardi Rizal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI