Close sidebar
Close sidebar

Viața bate filmul! Un român s-a ales cu o datorie uriașă, după ce, în urmă cu 20 de ani, i-a fost furat buletinul. Cum s-a ajuns în această situație?

Ghinionul de a-și pierde cartea de identitate, în urmă cu 20 de ani, i-a adus unui bărbat român, stabilit în Italia, o datorie uriașă.

Elena Tasca,

Viața bate filmul! Un român s-a ales cu o datorie uriașă după ce, în urmă cu 20 de ani, i-a fost furat buletinul

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un român a trecut prin clipe de groază, după ce, a fost înștiințat că are de plătit o sumă colosală, datorie. Viața bate filmul în cazul bărbatului care, în urmă cu 20 de ani, și-a pierdut buletinul.

Datorie uriașă după 20 de ani de când și-a pierdut buletinul

Un bărbat în vârstă de 40 ani, de cetățenie română, care este stabilit în Italia a ajuns într-o situație desprinsă parcă din filme. 

Bărbatul a primit o înștiințare cu privire la plata unei datorii uriașe timp de 20 de ani. Agenția guvernamentală responsabilă pentru colectarea datoriilor și a impozitelor neplătite din Siena i-a trimis bărbatului un ordin de plată în valoare de 807.000 de euro.

Românul și-a amintit că, în urmă cu 20 de ani, și-a pierdut buletinul. Se pare că persoana care l-a găsit, ar fi trăit o dublă viață. Toate datoriile pe care acesta le făcea prin neplata amenzilor, a impozitelor se cumulau pe identitatea românului păgubit, potrivit radiosienatv.it.

Viața bate filmul! Un român s-a ales cu o datorie uriașă după ce, în urmă cu 20 de ani, i-a fost furat buletinul

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Bărbatul român a ajuns imediat în fața judecătorilor pentru a clarifica situația în care era implicat. Se pare că instanța a decis în favoarea românului.

Curtea de Justiție Fiscală se pare că a anulat datoria românului. Mai mult decât atât, judecătorii au ordonat reprezentanțilot de la de la Agenția de Venituri să acopere cheltuielile de judecată.

Citește și: Care este, de fapt, adevărul din spatele fotografiilor compromițătoare cu Giuly? Totul s-a spus în emisiune, când Julia a reacționat dur: ”Sunt liberă să cred ce vreau”. Ce părere are Robert despre toată situația?

Viața bate filmul! Un român s-a ales cu o datorie uriașă după ce, în urmă cu 20 de ani, i-a fost furat buletinul

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit informațiilor transmise de presa locală, coșmarul românului este posibil să nu se fi încheiat. În ciuda faptului că a câștogat procesul privid datoriile produse de amenzi și evaziune fiscală, în cazul în care persoana care i-a furat identitatea comite o nouă infracțiune, bărbatul poate risca să ajungă în instanță, din nou.

În acest moment nu sunt cunosscute detalii cu privire la identitatea persoanei care i-a furat și folosit buletinul, timp de 20 de ani, românului în vârstă de 40 de ani, stabilit în Italia.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI