Paradoxal, lupta cu un diagnostic necrutator, cu o afectiune care le-a deteriorat aproape in totalitate vederea, le-a unit destinele si le-a dat forta de a contura impreuna cel mai important proiect al lor – recuperarea vederii.

Diana si Emanuel sufera de glaucom,

o boala oculara grava, care frecvent conduce la orbire. In cazul fiecaruia, in ciuda tratamentelor si intervenţiilor chirurgicale, boala s-a agravat in timp, Emanuel, de exemplu, distingand cu greu o persoana care se afla la o distanţa mai mare de un metru de el.

Cei doi au nevoie de sprijin financiar pentru a ajunge la o clinica din China, unde trebuie sa urmeze un tratament costisitor, suma necesara ridicandu-se la 25.000 de euro pentru fiecare. Tinerii au nevoie de acesti bani pana in luna septembrie.

„Cum amandoi suntem niste oameni puternici si luptatori, nu ne lasam invinsi de aceste incercari ale vietii, de aceea in cautarile noastre neobosite am descoperit o clinica din China unde problemele noastre de vedere isi pot gasi rezolvare sau ameliorare considerabila prin tratament cu celule stem si numeroase terapii alternative. Aceasta clinica se numeste Beike Biotechnology.

Pe baza documentelor trimise, avem deja confirmarea ca putem fi trataţi acolo. Viaţa e mai frumoasa in doi si impreuna putem reusi. Cu ajutorul vostru, viitorul nostru ar putea fi mai luminos! Orice mic sprijin contribuie la salvarea viitorului familiei noastre”, au transmis Diana si Emanuel.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cei doi si-au spus povestea si pe un blog( https://dianasiemanuel.blogspot.ro), sperand astfel sa adune cat mai repede suma de care au nevoie. Tot acolo au pus la dispoziţia tuturor documente medicale care atesta cele spuse, precum si corespondenţa pe care au purtat-o cu clinica din China.

Pentru cei care vor sa intinda o mana de ajutor lui Emanuel si Dianei:
Emanuel: 0752 635 872
Diana: 0761 510 927
[email protected]
[email protected]

PayPal https://www.paypal.me/DianaCazan
IBAN: RO34INGB0000999900929365
Moneda: RON
Nume Beneficiar: Diana- Elena Cazan
Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala
Cod SWIFT: INGBROBU

IBAN: RO38CECEDJ0108RON1060651
Moneda: RON
Nume Beneficiar: CAZAN DIANA-ELENA
Banca Beneficiar: CEC Bank SA
Cod SWIFT: CECEROBU

IBAN: RO51CECESV01B2EUR1181318
Moneda: EURO
Nume Beneficiar: CAZAN DIANA-ELENA
Banca Beneficiar: CEC Bank SA
Cod SWIFT: CECEROBU

IBAN: RO84CECESV01D6USD1181319
Moneda: USD
Nume Beneficiar: CAZAN DIANA-ELENA
Banca Beneficiar: CEC Bank SA
Cod SWIFT: CECEROBU


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si