Close sidebar
Close sidebar

Viata in puscarie a celui mai temut interlop roman. Ce i se intampla zilnic in spatele gratiilor

Mafiotul care controla cea mai puternica retea de prostitutie din Spania, Ioan Clamparu, face dus la comun cu alti 39 de detinuti, mananca des carne de pui si poate juca fotbal o data pe luna.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

in sectia unde este incarcerat Ioan Clamparu (49 de ani), mafiotul roman care a speriat Spania, nu se intra decat cu trupele speciale. Cel mai temut interlop roman la nivel international a fost mutat in vara anului trecut la Penitenciarul Aiud, judetul Alba, acolo unde se mai afla Gregorian Bivolaru si Romulus Mailat.

Asta dupa ce Ioan Clamparu a fost gazduit initial la Penitenciarul Iasi. El a fost transferat dupa revoltele din penitenciare de vara trecuta, Clamparu fiind considerat ca unul dintre initiatorii revoltei din puscaria ieseana.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Clamparu a ajuns in luna septembrie in Penitenciarul Aiud, cu doua luni inainte reprezentantii Apador-CH, organizatie non-guvernamentala specializata in drepturile omului, au facut o inspectie in inschisoarea din Alba.

Citeste continuarea pe L ibertatea.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI