Close sidebar
Close sidebar

Viata unei pensionare care nu mai facuse o baie de 13 ani s-a schimbat complet datorita unei vecine cu suflet mare

Viata unei pensionare din Londra, cu probleme pshihice, s-a schimbat complet dupa ce o vecina cu suflet mare i-a oferit ajutorul. Batrana nu mai facuse o baie de mai bine de 13 ani, iar apartamentul acesteia arata deplorabil. In zece zile, vecina generoasa i-a curatat batranei apartamentul si i-a inlocuit mobila stricata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lucy Ashen este vecina cu batrana de 21 de ani, dar a descoperit abia recent starea deplorabila in care traia aceasta. Pensionara, care nu se afla in deplinatatea capacitatilor mintale, nu mai facuse o baie de 13 ani, iar apartamentul acesteia arata deplorabil.
Lucy si-a rugat prietenii sa o ajute cu ce pot pe batrana, astfel ca in 10 zile casa acesteia arata complet diferit. Mobila stricata a fost inlocuita, televizorul care nu mai functiona de 4 ani a fosr reparat. Oamenii au donat haine si alimente pentru batarna care traieste singura si nu a primit pana acum niciun ajutor de la nimeni.
Mai mult, cei trei copii ai lui Lucy au venit si ei in casa pensionarei, i-au pieptanat parul si au cantat cantece cu aceasta, relateaza Daily Mail.

Lucy Ashen este vecina cu batrana de 21 de ani, dar a descoperit abia recent conditiile inumane in care traia aceasta.

Pensionara, care nu se afla in deplinatatea capacitatilor mintale, nu mai facuse o baie de 13 ani, iar apartamentul acesteia arata deplorabil.

Lucy si-a rugat prietenii sa o ajute cu ce pot pe batrana, astfel ca in 10 zile casa acesteia arata complet diferit.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mobila stricata a fost inlocuita, televizorul care nu mai functiona de 4 ani a fost reparat. Oamenii au donat haine si alimente pentru batrana care traieste singura si nu a primit pana acum niciun ajutor de la nimeni.

Mai mult, cei trei copii ai lui Lucy au venit si ei in casa pensionarei, i-au pieptanat parul si au cantat cantece cu aceasta, relateaza Daily Mail.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI