Close sidebar
Close sidebar

Viceprimarul din Corbeanca, dat disparut, a fost gasit in cimitir!

Potrivit Romania Tv, viceprimarul din Corbeanca s-ar fi sinucis. Barbatul a lasat un bilet de adio in primarie, iar acum scafandrii il cauta in lac.

,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Viceprimarul din Corbeanca a fost găsit viu în cimitir,în jurul orei 18.00, transmite B1TV. Oficiali din IPJ Ilfov au declarat, pentru EVZ, că Dumitru Tudor se afla pe un câmp şi s-a întâlnit chiar cu poliţiştii care îl căutau. În timp ce oamenii se dădeau de ceasul morţii să afle unde este, viceprimarul susţine că a adormit. Dumitru Tudor, în vârstă de 53 de ani, este candidat la Primăria din Corbeanca din partea PNL.

Candidatul PNL la Primaria din Corbeanca s-ar fi sinucis. Conform sursei citate, barbatul ar fi lasat un bilet de adio, iar autoritatile cred ca acesta si-a pus capat zilelor si s-ar fi aruncat in lac. Scafandrii cauta la aceasta ora cadavrul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Este vorba despre Dumitru Tudor viceprimarul din Corbeanca, canditat la primaria Corbeanca. Acesta a lasat un bilet de adio la prima ora, iar de atunci este de negasit. Cel care a alertat autoritatile este chiar primarul localitatii.

Potrivit onlinesport.ro, o sursa din Primarie a spus ca agetul de paza a observat ca barbatul avea o sticluta in mana, cand a venit in aceasta dimineata la Primarie. Se banuieste ca ar fi vorba despre otrava.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI