Close sidebar
Close sidebar

Viceprimarul Focşaniului, diagnosticat cu COVID-19. Ce a făcut după ce a primit vestea

Unul dintre viceprimarii oraşului Focşani, Marius Iorga, a fost diagnosticat cu infecţie cu coronavirus. Alesul local nu este internat în spital, ci se află în izolare la domiciliu.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Viceprimarul s-a testat la o clinică privată după ce a rămas fără gust şi fără miros şi a prezentat o tuse uşoară. Rezultatul testului a arătat că este infectat cu noul coronavirus.

Citeste si: România sub cod galben de caniculă. Temperaturile vor depăși 40 de grade celsius

Citeste si: Al doilea județ din țară cu măsuri de restricții speciale. Masca va fi obligatorie și pe stradă

Viceprimarul Focşaniului nu este internat în spital

Viceprimarul Focşaniului nu este internat în spital, ci se află în izolare la domiciliu.

Iorga susţine, totodată, că nu a mai fost la Primărie de săptămâna trecută.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

În Primăria Focşani, săptămâna trecută, a mai fost confirmată pozitiv o angajată. Urmare a acestei situaţii, în instituţie s-a realizat dezinfecţia şi s-au luat o serie de măsuri. Astfel, persoanele care au fost contacţi direcţi ai angajatului confirmat pozitiv cu SARS-COV-2 se află în izolare. Accesul publicului în zonele de Relaţii cu Publicul a fost restricţionat.

Citeste si: Descoperirea specialiștilor în seismologie schimbă tot! Ce s-a întâmplat cu pământul pe perioada pandemiei

Toate evenimentele cultural-artistice programate pentru următoarea perioadă s-au anulat sau s-au amânat, în funcţie de evoluţia pandemiei de coronavirus la nivelul judeţului Vrancea.

Încă un președinte de stat a fost infectat. El recomanda votkă și saună pentru evitarea bolii

”Cel mai uimitor este că vă întâlniţi azi cu o persoană care a avut coronavirus, dar care a continuat să muncească. Medicii au ajuns la această concluzie ieri (luni)”, a anunţat el marţi într-o întâlnire cu funcţionari de la Ministerul de Interne.

”Mulţumesc lui Dumnezeu, eu am făcut parte dintre cei care nu au avut simptome”, a adăugat Lukaşenko, potrivit unor imagini difuzate de televiziunea publică belarusă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI