Close sidebar
Close sidebar

Victima si abuzatorul, pe aceeasi scena intr-un discurs emotionant

Lectie uimitoare de curaj si iertare predata de victima unui abuz. Tanara si abuzatorul, pe aceesi scena dupa 17 ani de la momentul abuzului.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Thordis Elva era o adolescenta in varsta de 16 ani cand prietenul ei, Tom Stranger, student pe atunci, a violat-o.
Intr-o seara, dupa o iesire in oras in care tanara adolescenta a consumat alcool pentru prima data si s-a imbatat, Tom a dus-o acasa si a profitat de imposibilitatea ei de a se apara.
Ma- dezbracat, s-a urcat peste mine. Mintea imi era limpede, dar corpul, prea slabit pentru a ma putea apara. Durerea a fost sfasietoare. Am crezut ca m-a rupt in doua... Am numarat in tacere secundele pe ceas. Si din noaptea aceea, stiu ca doua ore au 7.2000 de secunde" a spus tanara intr-un discurs emotionant care a avut ca scop ajutorarea victimelor violurilor.
Thordis a declarat ca in cele din urma "lumina a reusit sa infranga intunericul".
Barbatul a declarat ca a stiut ca a facut ceva rau a incercat in toti acesti ani sa se convinga pe sine ca a fost vorba despre sex si nu un viol.

Thordis Elva era o adolescenta in varsta de 16 ani cand prietenul ei, Tom Stranger, student pe atunci, a violat-o. Intr-o seara, dupa o iesire in oras in care tanara adolescenta a consumat alcool pentru prima data si s-a imbatat, Tom a dus-o acasa si a profitat de imposibilitatea ei de a se apara.

"M-a dezbracat, apoi  s-a urcat peste mine. Mintea imi era limpede, dar corpul, prea slabit pentru a ma putea apara.

Durerea a fost sfasietoare. Am crezut ca m-a rupt in doua... Am numarat in tacere secundele pe ceas. Si din noaptea aceea, stiu ca doua ore au 7.2000 de secunde" a spus tanara intr-un discurs emotionant care a avut ca scop ajutorarea victimelor violurilor.

Thordis a declarat ca in cele din urma "lumina a reusit sa infranga intunericul" . Barbatul a declarat ca a stiut ca a facut ceva rau a incercat in toti acesti ani sa se convinga pe sine ca a fost vorba despre sex si nu un viol, scrie Metro.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sursa foto: Ted

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI