Close sidebar
Close sidebar

Victima unui accident rutier, filmata in timp ce statea cu capul pe un picior amputat, intr-un spital din India

Victima unui accident rutier a fost filmata in timp ce statea cu capul asezat pe un picior amputat, intr-un spital. Patru angajati ai unitatii medicale au fost suspedati, dupa ce imaginile au ajuns pe retelele de socializare.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Patru membri ai personalului, incluzand doi medici, au fost suspendati, o ancheta fiind solicitata in cazul acestui incident”, a indicat Sadhna Kaushik, director al Colegiului Medical Rani Laxmibai din orasul Jhansi (statul indian Uttar Pradesh), informeaza DPA si NDTV, citate de Agerpres.

Victima, care era asistent intr-un autobuz scolar, a fost grav ranita atunci cand vehiculul respectiv s-a rasturnat sambata dimineata in incercarea de a evita o coliziune. Astfel, barbatul a fost dus la un spital de stat, alaturi de circa 25 de copii raniti.

„Doctorii l-au tratat imediat. Nu este clar cine i-a pus piciorul sub cap”, a indicat directorul Colegiului Medical, precizand ca in timpul anchetei vor fi analizate inregistrarile camerelor de filmat.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Cand am ajuns la spital, i-am vazut piciorul folosit drept perna. Am cerut in repetate randuri medicilor sa intervina, dar au refuzat”, a declarat Janaki Prasad, o ruda a victimei pentru NDTV.

Autoritatile din Uttar Pradesh, India, a cerut la randul lor o ancheta in cazul incidentului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI