Potrivit acestei surse, una dintre ele studia medicina la Marsilia, iar cealalta, vara sa, venise sa o viziteze in weekend.

Atacul a avut loc pe trepte, in apropiere de intrarea principala in gara.

Citeste si: Bilant sumbru al atentatului din Las Vegas: Un roman se numara printre raniti- Cel putin 58 de morti si peste 515 de raniti

Atacatorul, in varsta de aproximativ 30 de ani, care nu avea documente de identitate asupra sa, a taiat-o la gat pe una dintre victime, iar pe cealalta a injunghiat-o, dupa care a fost impuscat de catre militari din cadrul Operaţiunii Sentinelle.

Potrivit unor martori el ar fi strigat "Allah Akbar" ("Allah e mare").

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Barbatul era cunoscut din cauza savarsirii unor fapte de drept comun, sub mai multe identitaţi, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Secţia antiterorista a Parchetului Parisului s-a seseizat in legatura cu ancheta, deschisa in legatura cu" asasinate in relaţie cu o intreprindere terorista" si "tentativa de asasinat  unei persoane depozitare a autoritaţii publice".

Gruparea jihadista Statul Islamic a anunţat duminica seara, prin interndiul organului sau de propaganda Amaq, ca atacatorul" provine din randul soldaţilor Statului Islamic".

Sectorul Garii Saint-Charles a fost inchis toata duminica dupa-amiaza de catre peste 200 de poliţisti.

Total intrerupt, traficul feroviar a fost reluat parţial duminica seara.

Luni dimineaţa traficul feroviar a revenit la normal in Gara Saint-Charles.

SNCF a instituit un numar verde pentru asistenţa psihologica.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si