Close sidebar
Close sidebar

Victimele triplului asasinat din Satu Mare, conduse pe ultimul drum. Criminalul este inca de negasit

Familia executata fara mila la Satu Mare, condusa pe ultimul drum. Intreaga comuna ii plange pe sotii Rentea, "oameni harnici si gospodari"

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sotii Gheorghe si Niculina Rentea, alaturi de Viorica Apan, au fost condusi astazi pe ultimul drum de catre familie si prieteni. Sute de persoane au fost prezente la inmormantarea care a avut loc astazi, de la ora 12.00.

Citeste si: Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

Zona a fost impanzita de politisti si jandarmi, care au filmat intreaga procesiune in incercarea de a completa materialul probator la dosarul triplei crime.
Reamintim ca Gheorghe Rentea avea 59 de ani, era pensionar de boala si era agricultor.

A fost seful de sala de la restaurantul fostului Hotel Dacia. Niculina Rentea, in varsta de 56 de ani, era angajata a Administratiei Judetene a Finantelor Publice Satu Mare, ca inspector superior la Trezorerie.
Oamenii spun ca sotii Rentea erau oameni harnici, cu bun-simt si nu se stia sa aiba probleme cu cineva.

“Erau oameni harnici si muncitori.

Munceau de dimineata pana seara. El avea probleme cu inima. Au muncit. Nu imi pot explica, ca umblam aici tot timpul, dimineata si seara”, a spus ruda barbatului pentru PresaSM.

Citeste mai multe pe PresaSM

Sursa foto: PresaSM

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI