Close sidebar
Close sidebar

Victor Becali va fi eliberat in aceasta seara din penitenciar! Omul de fotbal fusese condamnat in Dosarul Transferurilor!

Victor Becali va fi eliberat in aceasta seara din penitenciar.

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Victor Becali va scapa de inchisoare dupa trei ani jumatate de la data la care a fost incarcerat in dosarul transferurilor. El va fi eliberat in jurul orei 21.00 din penitenciar, acolo unde si-a ispasit pedeapsa. Becali ar mai fi trebuit sa execute un an de inchisoare, insa judecatorii de la Tribunalul Ilfov au fost de acord cu cererea lui de eliberare conditionata. Decizia este definitiva.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Dintre cei opt condamnati in Dosarul Transferurilor, singurul care mai este in spatele gratiilor a ramas Cristian Borcea.

Victor Becali mai este judecat intr-un dosar alaturi de Ioan Becali, pentru ca i-ar fi dat mita 195.000 euro judecatoarei Geanina Terceanu de la Tribunalul Bucuresti, pentru ca aceasta sa dispuna achitarea inculpatilor din Dosarul Transferurilor. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI