Conform spynews.ro, Victor Pițurcă a pierdut procesul, iar executorii încearcă să recupereze suma de 27.000 de euro de la el. Scandalul s-a mutat la Tribunalul București, unde este citat pe 3 noiembrie. „Debitul principal care face obiectul executării silite este în cuantum de 27.336,63 euro.(...) Respinge cererea de întoarcere a executării silite, ca neîntemeiată. Dispune restituirea către contestatoare, după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri, a sumei de 28,062 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru aferentă contestaţiei la executare, achitată conform ordinului de plată nr.

1420/30.07.2018.

Victor Pițurcă a ajuns în fața judecătorilor. Scandal pentru 27.000 de euro

Stabileşte onorariul definitiv aferent expertizei tehnice în specialitatea contabilitate la suma de 6.300 lei şi obligă părţile să achite diferenţa de onorariu în cuantum de 4.800 lei, astfel: 4.665,30 lei de către contestatoare şi 134,70 lei de către intimat. Obligă intimatul la plata către contestatoare a sumei de 291,19 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel, în termen de 10 zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti”, a fost decizia magistraților.

victor pițurcă proces
victor pițurcă proces[Sursa foto: google]

Citeste si: Nelu Tătaru: Autorităţile se aşteaptă la o creştere a numărului de cazuri

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Ludovic Orban, anunţ important: "Vom modifica hotărârea privind starea de alertă"

Citeste si: Câte focare de coronavirus sunt active în Buzău?

Sportivul a transmis că vrea și reducerea onorariului executorului judecătoresc, căruia trebuie să îi achite 7.866 lei. Iar judecătorii i-au oferit un bonus consistent, tăind din suma respectivă 43 de lei și 7 bani: „ Dispune reducerea cuantumului onorariului executorului judecătoresc stabilit prin încheierea privind stabilirea cheltuielilor de executare silită din data de 20.04.2018,

de la suma de 7.866 lei la suma de 7.822,93 lei” arată SPYNEWS.ro.

Citeste si: Se închid hotelurile de la mare! Când intră în vigoare noua decizie?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si