Close sidebar
Close sidebar

Victor Ponta, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: "Hai ca dupa 5 zile a ajuns si el la munca si i-a raspuns lui Putin. Sa ne rugam sa nu ne atace Rusia in weekend"

Victor Ponta a postat pe contul lui de socializare un mesaj ironic la adresa lui Klaus Iohannis, care abia dupa 5 zile de la amenintarea Rusiei, vizavi de scutul antiracheta de la Deveselu, i-a dat un raspuns lui Vladimir Putin.

,


DISTRIBUIE
acest articol

"Hai că după 5 zile a ajuns şi Iohannis la serviciu şi a răspuns la declaraţiile lui Putin!

Să ne rugăm la Dumnezeu să nu ne atace Rusia în weekend sau în iulie-august când e Comandantul nostru suprem în Florida!
", a scris Ponta, pe Facebook.

Weekendul acesta, preşedintele rus, Vladimir Putin, a avertizat România şi Polonia că s-ar putea afla în raza de acţiune a rachetelor ruse, pe fondul găzduirii elementelor sistemului antirachetă american, considerat o ameninţare la adresa Moscovei.

"Recentele declaratii din partea Federatiei Ruse legate de sistemul de aparare impotriva rachetelor balistice sunt incorecte pe fond, pentru ca sistemul nu are absolut nicio legatura cu Rusia. Ele nu pot sa ne intimideze. Dimpotriva, aceste amenintari fara baza reala reconfirma faptul ca abordarea noastra, de intarire a securitatii NATO ca reactie legitima la atitudinea Rusiei in regiunea Marii Negre, este cea corecta"
, a declarat Iohannis, marti, la deschiderea Programului "Securitate in Regiunea Marii Negre.
Provocari comune, viitor sustenabil".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI