Close sidebar
Close sidebar

Prima soție a lui Victor Ponta. Cine este Roxana Ponta care i-a făcut un băiat. Fotografii inedite

Victor Ponta a mai fost căsătorit o dată înainte de mariajul cu Daciana Sârbu. Cu Roxana Ponta. Din prima căsnicie, Victor Ponta are un băiețel.

C.L.,

Cine a fost prima soție a lui Victor Ponta? Roxana Ponta i-a făcut un băiat

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cine a fost prima soție a lui Victor Ponta? În urmă cu mai mulți ani, povestea de iubire dintre Roxana și Victor Ponta a apărut în presă. Cei doi s-au iubit încă din liceu, unde au fost colegi. S-au căsătorit însă ceva mai târziu, în 1998, iar în 2001 avea să vină pe lume și băiețelul lor, Andrei.

Încet, ascensiunea politică a lui Victor Ponta pare să fi dăunat relațiilor de familie, iar în 2006 cei doi divorțau, mulți spunând că actualul premier s-ar fi despărțit pentru Daciana, cea care avea să-i devină soție mai târziu.

Victor Ponta a divorțat de prima soție în 2006

Conform actelor de la Judecătoria Buftea,  divorțul s-a pronunțat însă din vina ambilor soți, iar băiețelul a fost încredințat mamei, Victor urmând să achite o pensie alimentară de 2.500 de lei pe luna (stabilită de instanță la acea vreme).

Cine a fost prima soție a lui Victor Ponta? Roxana Ponta i-a făcut un băiat

Citeste si: Victor Ponta, ultimul interviu televizat, realizat înainte de a părăsi scena politică, în urma rezultatelor de la alegerile parlamentare

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Roxana a rămas cu băiețelul, care acum are 16 ani, în vila din Chitila pe care o cumpăraseră cei doi.  Chiar dacă la scurt timp după divorț, Ponta s-a recăsătorit cu Dacia Sârbu, care i-a dăruit și o fetiță, Andrei este în continuare apropiat de tatăl său.

Roxana Ponta a apărut în presă în perioada în care era căsătorită cu Ponta

Nici Roxana nu s-a depărtat prea mult de familia Ponta după divorț. Într-un interviu, Cornelia Naum, mama premierului mărturisea: "Mă împac excelent cu nurorile mele... Eu am o relație foarte bună și cu actuală, și cu fosta lui soție, Roxana, care e o față minunată".

Citeste si: Victor Ponta nu a intrat în Parlament. Anunțul făcut de el pe Facebook. Ce va face în continuare?

Cine a fost prima soție a lui Victor Ponta? Roxana Ponta i-a făcut un băiat

Victor Ponta, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Marți, 8 decembrie, de la ora 23:00, fostul premier al României va clarifica o serie de aspecte ce țin de cariera politică și viața personală, în emisiunea difuzată de Kanal D.

Victor Ponta. Fost Prim Ministru al României în perioada 2012 – 2015, candidat la alegeri prezidențiale și actual deputat și președinte de partid, cu o îndelungată experiență în politică și o notorietate care a venit la pachet cu foarte multe controverse, Victor Ponta va trebui să răspundă celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, în ediția de marți a emisiunii.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Victor Ponta anunţă că rezultatul la testul pentru COVID-19 pe care l-a făcut este negativ

“Sunt pregătit pentru ceva teribil, ce nu mi s-a mai întâmplat! Am zis că le-am văzut pe toate în acești ani de politică…”,  a spus Victor Ponta, chiar înainte de a fi supus tirului de întrebări.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI