Victor Rebengiuc si Mariana Mihut s-au tratat de dureri reumatice la fostul sot al Andreei Marin. Turcul Tuncay s-a ocupat personal de cei doi, iar acestia i-au multumit prin intermediul unui mesaj pe pagina de internet al clincii infintate de acesta in Bucuresti.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Mai mult decat bun. Recomand tuturor celor in suferinta sa se adreseze cu incredere lui Tuncay pentru ca este un profesionist de prima mana. Nu numai asta dar si atmosfera este una in care te simti bine. Atat eu cat si sotul meu ne-am simtit mult mai bine dupa aceea”, a spus Mariana Mihut.

Tuncay si-a creat deja un renume de medic al vedetelor, el fiind insa specializat mai mult pe sportivi. Printre clientii sai se mai numara gimnastul Marian Dragulescu, fostul jucator al Barcelonei – Eidur Gudjonsen, tenismena Selma Stefania Cadar sau  voleibalista Polina Rahimova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si