Close sidebar
Close sidebar

Victor Rebengiuc si Mariana Mihut, pacientii lui Tuncay! Fostul sot al Andreei Marin i-a scapat de dureri pe actori

Tuncay Ozturk, fostul sot al Andreei Marin, i-a tratat de dureri reumatice pe actorii Victor Rebengiuc si Mariana Mihut.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Victor Rebengiuc si Mariana Mihut s-au tratat de dureri reumatice la fostul sot al Andreei Marin. Turcul Tuncay s-a ocupat personal de cei doi, iar acestia i-au multumit prin intermediul unui mesaj pe pagina de internet al clincii infintate de acesta in Bucuresti.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Mai mult decat bun. Recomand tuturor celor in suferinta sa se adreseze cu incredere lui Tuncay pentru ca este un profesionist de prima mana. Nu numai asta dar si atmosfera este una in care te simti bine.

Atat eu cat si sotul meu ne-am simtit mult mai bine dupa aceea”, a spus Mariana Mihut.

Tuncay si-a creat deja un renume de medic al vedetelor, el fiind insa specializat mai mult pe sportivi. Printre clientii sai se mai numara gimnastul Marian Dragulescu, fostul jucator al Barcelonei – Eidur Gudjonsen, tenismena Selma Stefania Cadar sau  voleibalista Polina Rahimova.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI