Victor Slav traversează cea mai grea perioadă din viața lui. Fostul prezentator TV a încercat să își ascundă durerea și să n-o lase să preia controlul vieții sale. 

Tatăl fostului prezentator a murit în luna decembrie a anului 2022. Victor Slav a găsit puterea să vorbească despre subiectul sensibil abia la 4 luni distanță de la tragedie, în luna aprilie.

Constantin Slav a murit brusc la 69 de ani, în urma unui infarct precedat de o emoblie pulmonară.

El nu are cunoscut cu probleme grave de sănătate, motiv pentru care nimeni nu bănuia că se va întâmpla o asemena tragedie.

Citește și: Radu Andrei Tudor, dezvăluiri la matinalul „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”: „Atunci eram plătit în pungi cu dulciuri...”

Victor Slav este îngenuncheat de durere, după ce tatăl lui a murit

Fostul prezentator TV era foarte apropiat de tatăl său, iar moartea lui l-a șocat și l-a îndurerat peste măsură. Victor Slav a vorbit pentru prima dată despre moartea tatălui lui abia în luna aprilie a acestui an. El a menționat că moartea tatălui său l-a transformat total.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Numai eu știu prin ce trec. De patru luni parcă nu mai sunt om. Tata a murit în luna decembrie, era sănătos, nu avea vreo suferință. Avea doar 69 de ani. Nimeni nu se aștepta. Totul a fost așa brusc, în urma unui infarct care a precedat, după cum au zis doctorii, o embolie pulmonară.

Citește și: Beyoncé dezvăluie secretele părului ei. Care este ritualul cântăreței

A fost primul Crăciun fără tata, pentru că s-a întâmplat înaintea sărbătorilor, acum va fi și primul Paște fără el.  De atunci, am avut probleme și cu mama, am fost pe la spitale cu ea”,   a declarat Victor Slav pentru  Cancan.ro  

Constantin Slav îl lăuda mereu pe băiatul lui

Victor Slav a apărut rar în public alături de părinții lui. În anul 2019, vedeta a intrat în direct cu tatăl lui în emisiunea Teo Show, acolo unde au vorbit despre relația dintre ei, dar și despre copilăria lui Victor și l-a lăudat pe fiul lui cu fiecare ocazie.

„A fost de mic cuminte și înțelegător. Nu puteam să fiu rău cu el, că începea să plângă. Spre deosebire de sora lui, care te înfrunta cu privirea. Ne-am înțeles foarte bine. Poate prea sensibil!" spunea Constantin Slav în urmă cu câțiva ani.

Victor Slav a avut și el câte ceva de spus despre tatăl lui la acea vreme.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și: Mihai Trăistariu, pregătit să câștige Eurovision anul viitor: „Aș da cât e nevoie. Sigur o să scot bani din buzunar, chiar și 10.000 de euro!”

Tata nu m-a bătut niciodată. Tata era plecat mai tot timpul, puteam să nu-l vedem chiar și două săptămâni. Era deschizător de coloană la tovarășu'. Îl vedeam la televizor. Apărea primul mustăciosul (n.r. tatăl lui), apoi coloana de mașini", spunea Victor Slav.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si