Close sidebar
Close sidebar

Victor Socaciu si-a incheiat la cerere mandatul de consul la Montreal! La despartirea de Canada, cantaretul a fost pus pe glume: "Este obligatoriu ca de Dragobete barbatii sa se afle in relatii cordiale cu persoanele de sex feminin!"

La 64 de ani, Victor Socaciu a decis sa renunte la functia de consul general al Romaniei la Montreal.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Guvernul a anuntat oficial, printr-un comunicat de presa, ca Victor Socaciu, cunoscutul cantaret de muzica folk, a decis sa renunte la functia de consul general al Romaniei la Montreal (Canada)." Victor Socaciu a solicitat, la data de 16 ianuarie 2017, încheierea misiunii sale în calitate de şef al Consulatului General al României la Montreal, începând cu data de 1 martie 2017", se nota in comunicat. Numit in 2014, Socaciu, care in tara activase si la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, revine in tara, dar la despartirea de romanii din Canada a postat un mesaj vesel, cu un text referitor la sarbatoarea de Dragobete: "Este obligatoriu ca de Dragobete bărbaţii să se afle în relaţii cordiale cu persoanele de sex feminin. Bărbaţii nu au voie să necăjească femeile şi nici să se angajeze în gâlcevi căci astfel îi aştepta o primăvară cu ghinion şi un an deloc prielnic. Atât baieţii, cât şi fetele au datoria de a se veseli de Dragobete pentru a avea parte de iubire întreg anul.

Dacă vor ca #iubirea să rămână vie de-a lungul întregului an, tinerii care formează un cuplu trebuie să se sărute de Dragobete. Nu ai voie nici să plângi în ziua de #Dragobete. Se spune că lacrimile care curg în această zi sunt aducătoare de necazuri şi supărări în lunile care vor urma!".
 
La Montreal, Socaciu castiga lunar   4.053 dolari, la care se adaugau 13.375
de lei, salariu de pe cartea de munca din Romania. Socaciu a mai castigat in ultimul an 15.000 de lei din drepturi de autor, 14.400 din pensie si 13.000 de lei din indemnizatia de revolutionar. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI