Close sidebar
Close sidebar

Victorie pentru România! Sportivul român Cătălin Chirilă a câștigat medalia de aur la proba de 500 m la Kaiac Canoe, în Campionatele Mondiale

Vineri, sportivul Cătălin Chirilă a câștigat medalia de aur în proba de canoe simplu pe 500 de metri, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Duisburg (Germania).

Alexandra Bercea,

Sportivul român Cătălin Chirilă a câștigat medalia de aur la proba de 500 m la Kaiac Canoe, în Campionatele Mondiale

[Sursa foto: Facebook-Cătălin Chirilă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cătălin Chirilă a avut cei mai buni timpi în serii (01 min 47 sec 349/1000) şi semifinale (1 min 46 sec 861/1000). Acesta s-a impus în finală cu timpul de 1 min 45 sec 373/1000. El a fost urmat de germanul Conrad Scheibner, în 01 min 45 sec 723/1000, şi de moldoveanul Serghei Tarnovschi, în 01 min 46 sec 746/1000.

Sportivul român Cătălin Chirilă a câștigat medalia de aur la proba de 500 m la Kaiac Canoe, în Campionatele Mondiale

[Sursa foto: Facebook-Cătălin Chirilă]

Acesta a obținut medalia de argint anul trecut

De asemenea, acesta și-a îmbunătățit performanța la 500 de metri (probă neolimpică). În urmă cu un an, acesta a obținut argintul la Mondialele de la Dartmouth (Canada). 

Citește și: EXCLUSIV- Irina Fetecău, despre cariera în tenis: ”Din păcate, nu poate să fie un drum fără obstacole. Mereu vor fi suișuri și coborâșuri. Ar fi și anormal să ai numai realizări”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acesta va evolua sâmbătă, de la ora 13:01, în finala de la 1.000 metri (olimpică), în care s-a calificat cu al doilea timp. 

Această competiție este importantă pentru calificarea la JO 2024. Primii 6 din finală vor obține bilete pentru Paris.

Campioni mondiali români în proba de canoe simplu 500 de metri

  • 1977 Lipat Varabiev 
  • 1983 Costică Olaru 
  • 2023 Cătălin Chirilă

Citește și: EXCLUSIV: Constantin Popovici şi Cătălin Preda au câștigat medaliile de aur și argint la proba de sărituri în apă de la mare înălțime, la Fukuoka: ”În România e puțin interes”

Sursa: Digi24.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI