Ca in fiecare an, Castelul Bran va imbraca straie de sarbatoare, de 1 decembrie- fațada edificiului va fi îmbrăcată în steagul național. Românii, alături de turisti din toate colturile lumii, vor petrece pe cinste de ziua națională la Castelul Bran.

Bineînțeles, din meniu n-o să lipsească băutura tradițională și preparatele din porc. In restaurantul castelului, bucatarii au gandit deja meniul pentru petrecareti.

Unul dintre preparate va fi porcul rascopt.

Carnea proaspătă va fi prăjită în untură, timp în care bucatarul va pregăti dulceata de ceapa. In compozitie se adauga si bucati de prune uscate.

Turiștii vor avea parte și de suprize gratis din partea organizatorilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Cea mai bună stațiune de schi din România. A primit recunoaștere internațională

BOGDANA BALMUȘ- REPREZENTANT CASTELUL BRAN: Avem pregatit un program cu fanfara orasului Codlea, care va canta pe insula lacului mare. Vizitatorii vor putea sa bea un vin fiert sau o tuica fiarta. 

In hoteluri si pensiuni pregătirile au intrat pe ultima sută de metri.

Turistii care vin la aceasta pensiune din Moieciu de Sus sunt asteptati in 16 dormitoare amenajate in stil vintage. Camera VIP este cea mai solicitata.

Si holurile spun povestea locului prin felul in care au fost aranjate.

GABRIELA STĂNCULESCU- ADMINISTRATOR PENSIUNE: Dansuri populare, seara vom avea muzica live, muzica romaneasca si mancarea va fi autentic romaneasca.

Adrian Jatareanu, corespondent Stirile Kanal D: Turistii care vor sa petreca ziua nationala, in zona Bran-Moieciu, trebuie sa se grabeasca daca vor sa mai gaseasca o camera libera.

Tarifele la cazare pornesc de la 400 de lei de persoana, pentru un pachet de doua nopti si pot depasi 1.000 de lei in cazul pensiunilor si hotelurilor de 3 si 4 stele.

Citeste si: VIDEO| CFR va plăti despăgubiri călătorilor dacă trenurile întârzie mai mult de o ora


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si