Si astfel, la 40 de ani, in loc sa fie la apogeul carierei, sunt in situatia in care merg cu lehamite la munca. Numai anul acesta, se estimeaza ca aproape un sfert dintre romanii angajati isi vor schimba serviciul.

Citeste si: Romanii cauta sa aiba un stil de viata cat mai sanatos. Asa se explica faptul ca 9 din 10 persoane consuma saptamanal bauturi bio din plante.

Unul din cinci salariati se gandeste la o schimbare de cariera anul acesta, arata datele unui studiu. Ar fi mai multi daca varsta nu ar reprezenta o bariera in calea reorientarii profesionale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Putini sunt cei care au destul curaj ca sa isi schimbe locul de munca. Tavi este unul dintre ei. A fost cameraman timp de 15 ani, iar acum o luna a decis ca e timpul pentru o mutare radicala.

Specialistii in resurse umane spun ca nu este niciodata prea tarziu ca sa ne schimbam profesia. Varsta inseamna experienta si trebuie folosita ca un atu.

Citeste si: O persoana din Cluj a decis sa-si doneze organele pentru a salva alte vieti! Povestile impresionante ale donatorilor de organe din Romania

Ca sa ne alegem meseria potrivita, trebuie sa aruncam o privire in copilarie, spun expertii.

Potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, aproape 15.000 de romani au participat anul trecut la cursuri pentru formare profesionala. De departe, cei mai interesati sa isi schimbe pregatirea au fost cei trecuti de 40 de ani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si