Clipe de groază pe un aeroport din Tokyo. Un avion cu aproape 400 de pasageri a luat foc în timpul aterizării, după o coliziune cu o altă aeronavă. Pompierii au intervenit imediat pentru a evacua supraviețuitorii și a limita proporțiile dezastrului.

Clipe de groază în Tokyo după ce un avion s-a ciocnit cu altă aeronavă și a luat foc

Acesta este momentul în care aeronava cu 379 de persoane la bord se ciocnește cu un avion al Gărzii de Coastă, pe pista aeroportului Haneda din Tokyo.

Ulterior, aeronava Airbus a luat foc în timp ce încă rula pe pistă. În interior, pasagerii treceau prin momente cumplite. Pe geam se observau flăcările ce cuprindeau rapid toată aeronava, iar fumul toxic i-a obligat pe pasageri să își pună rapid măștile folosite în pandemie, pentru că cele de oxigen, aflate în dotarea aeronavei, nu au putut fi folosite.
La locul impactului a rămas o limbă uriașă de foc. Între timp, zeci de pompieri au pornit spre avionul plin cu pasageri pentru a stinge flăcările și a evacua toți călătorii și membrii echipajului.

Citește și: VIDEO- Un avion a luat foc pe pista aeroportului din Tokyo. Cinci persoane au murit

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

În imaginile transmise de televiziunea japoneză se văd pasageri speriați care aleargă pentru a se salva. Oficialii de la Tokyo au transmis că toți cei din avionul ce aparținea companiei Japan Airlines au ieșit pe tobogane, dar 17 persoane au fost rănite.
De partea cealaltă, 5 dintre cele 6 persoane ce se aflau în avionul Gărzii de Coastă au murit. Singurul supraviețuitor este căpitanul, care se află în stare gravă.

Autoritățile japoneze spun că aparatul de zbor al Gărzii de Coastă urma să decoleze către regiunile afectate de cutremurul din prima zi a anului, pentru a ajuta victimele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si