Camerele video din aeroportul internațional din Santiago de Chile au surprins momentul bizar în care o femeie dezbrăcată, care ar fi consumat în prealabil droguri și alcool, a atacat pasagerii și polițiștii.

Citește și: Prima reacție a jandarmeriței prinsă cu droguri în geantă: „Eu nu am absolut nicio vină”

În cele din urmă, femeia de 20 de ani a fost arestată și trimisă la dezintoxicare, potrivit Semana.com.

Femeia ar fi participat la o petrecere în Santiago joia trecută și a luat ciuperci magice, în combinație cu băuturi alcoolice, după cum a informat publicația chiliană ADN.

La un moment dat, în cursul serii, ea a plecat furioasă spre Aeroportul Internațional Arturo Merino Benítez.

Femeia i-a luat la bătaie pe polițiști și pasageri

Imagini dramatice au arătat-o pe femeie discutând cu un pasager de sex masculin care îi împingea bagajele pe un cărucior.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După acest moment, femeia, aflată sub presupusa influență a ciupercilor magice și a lichiorului chilian, a agresat o pasageră și doi polițiști înainte de a fi arestată.

În videoclipul de mai jos se vede cum tânăra le strigă tuturor "Te urăsc" și aleargă confuză în toate direcțiile. Ea se apropie de un necunoscut și încearcă să-l îmbrățișeze.

Bărbatul a împins-o apoi, iar tânăra s-a enervat, a luat o sticlă dintr-un coș și a spart-o de podea. În cele din urmă, pasagerul a plecat.

Momente de șoc pe Aeroportul internațional din Chile

Înregistrările suplimentare au arătat-o pe femeie alergând spre pasageri într-o altă zonă a terminalului. Se aude cum strigă „Te urăsc” și apoi încearcă să lovească un cuplu, care a evitat-o în ultimul moment.

Tânăra se plimbă de jur-împrejur, a continuat să strige, apoi a intrat într-o parcare, unde a prins o femeie de păr și a trântit-o la pământ.

După ce i-a atacat pe pasagerii de pe Aeroportul Internațional Arturo Merino Benítez din Chile, femeia goală s-a îndreptat spre parcare, unde a fost în cele din urmă arestată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si