Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. A alergat dezbrăcată prin aeroport după ce a consumat ciuperci magice și lichior. Scene ireale în Santiago de Chile

O femeie de 20 de ani din Chile a alergat dezbrăcată prin Aeroportul Internațonal din Santiago după ce ar fi consumat un cocktail puternic de droguri psihedelice și alcool, Poliția aeroportului a intrat în alertă.

Sorin Negru,

Imagini inedite în aeroportul din Chile


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Camerele video din aeroportul internațional din Santiago de Chile au surprins momentul bizar în care o femeie dezbrăcată, care ar fi consumat în prealabil droguri și alcool, a atacat pasagerii și polițiștii.

Citește și: Prima reacție a jandarmeriței prinsă cu droguri în geantă: „Eu nu am absolut nicio vină”

În cele din urmă, femeia de 20 de ani a fost arestată și trimisă la dezintoxicare, potrivit Semana.com.

Femeia ar fi participat la o petrecere în Santiago joia trecută și a luat ciuperci magice, în combinație cu băuturi alcoolice, după cum a informat publicația chiliană ADN.

La un moment dat, în cursul serii, ea a plecat furioasă spre Aeroportul Internațional Arturo Merino Benítez.

Femeia i-a luat la bătaie pe polițiști și pasageri

Imagini dramatice au arătat-o pe femeie discutând cu un pasager de sex masculin care îi împingea bagajele pe un cărucior.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

După acest moment, femeia, aflată sub presupusa influență a ciupercilor magice și a lichiorului chilian, a agresat o pasageră și doi polițiști înainte de a fi arestată.

În videoclipul de mai jos se vede cum tânăra le strigă tuturor "Te urăsc" și aleargă confuză în toate direcțiile.

Ea se apropie de un necunoscut și încearcă să-l îmbrățișeze.

Bărbatul a împins-o apoi, iar tânăra s-a enervat, a luat o sticlă dintr-un coș și a spart-o de podea. În cele din urmă, pasagerul a plecat.

Momente de șoc pe Aeroportul internațional din Chile

Înregistrările suplimentare au arătat-o pe femeie alergând spre pasageri într-o altă zonă a terminalului.

Se aude cum strigă „Te urăsc” și apoi încearcă să lovească un cuplu, care a evitat-o în ultimul moment.

Tânăra se plimbă de jur-împrejur, a continuat să strige, apoi a intrat într-o parcare, unde a prins o femeie de păr și a trântit-o la pământ.

După ce i-a atacat pe pasagerii de pe Aeroportul Internațional Arturo Merino Benítez din Chile, femeia goală s-a îndreptat spre parcare, unde a fost în cele din urmă arestată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI