Fostul boxer și prezentator de televizune Eddie Hall,  cunoscut și sub numele de "Bestia" sau "Cel mai puternic om din lume", s-a aventurat cu o investiție în lumea containerelor de depozitare abandonate.

El a cumpărat recent la licitație un vechi container de transport maritim, în speranța că va găsi o comoară înăuntru.

Citește și: VIRAL. Medalia de aur a fost primită de sportiva de pe locul 3. Uluitor cum a reacționat când a înțeles greșeala

Inspirat de emisiunea de succes "Storage Wars", britanicul a riscat 12.000 de lire sterline, plus o taxă de livrare de 500 de lire sterline- în total echivalentul a 14.000 de euro.

Operațiunea de spargere a seifurilor, filmată

După ce containerul său a fost adus într-o parcare de lângă localitatea Stoke-on-Trent, unde Eddie Hall locuiește, a început operațiunea de spargere de seif.

Cu prietenul său care l-a ajutat și cu o serie de scule electrice închiriate, ciocane și altele, a reușit să intre în cele două seifuri care au fost găsite în cutia metalică.

Citește și: VIDEO. O casă abandonată ascunde o comoară de milioane de dolari. "Am rămas paralizat când am intrat"

Speranțele erau mari să găsească o comoară printre lucrurile unui fost bijutier.

Riscul de a nu-și recupera investiția era și el la fel de mare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Monede de aur găsite în primul seif

Potrivit Ladbible.com, Hall a început întreaga operațiune cu o pierdere și mai mare, deoarece a doborât din greșeală o vază antică care ar fi aparținut reginei Victoria la casa de licitații din Macclesfield.

A fost o greșeală costisitoare, deoarece a ajuns să plătească 1.000 de lire sterline pentru asta. Cu atât mai mult spera să își recupereze pierderile cu conținutul recipientului misterios.

Din fericire, după ce au deschis primul seif cu multă dificultate, au descoperit că acesta conținea 12 monede de aur, pe care el a estimat că valorează în jur de 4.000 de lire sterline. 

Eddie Hall și containerul misterios

Eddie Hall și containerul misterios

[Sursa foto: Captură YouTube]

Al doilea seif din metal conținea un inel cu diamante, care trebuie să valorize o sumă decentă, potrivit sursei citate. De asemenea, au descoperit o mulțime de unelte de bijutieri și alte piese pe care le puteau vinde.

Totuși, probabil că nu reușeau să acopere cheltuielile care fuseseră făcute pentru cumpărarea containerului.

Mașina Bentley de epocă, estimată spre 50.000 euro

Totul era pe cale să se schimbe, deoarece în spatele containerului cei doi căutători de comori au descoperit o mașină.
Și nu orice mașină.

Era un Bentley și în stare bună, în afară de faptul că fusese depozitat de mai bine de 10 ani. 

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

La prima cheie, mașina nu a funcționat, dar după ce au schimbat bateria, motorul mașinii de lux a prins viață.

Mașina Bentley, ascunsă în contanier

Mașina Bentley, ascunsă în contanier

Cei doi au estimat că mașina ar avea o valoare de aproximativ 40.000 de lire sterline (peste 46.000 euro), ceea ce înseamnă că investiția a fost una profitabilă.

La prima vedere, a fost obținut probabil un profit de aproximativ 45.000 euro, dar estimările inițiale pot fi chiar depășite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si