,,Jurnalista Raluca Moisă a dat munca de teren pe orele petrecute în cofetărie! Tânăra și-a urmat visul din copilărie, iar astăzi, se bucură de succes. Am fost și noi curioși și am vizitat-o chiar în laboratul unde prepară cele mai delicioase prăjituri'', a transmis Cristina Dorobanțu.

A dat jurnalismul pe cofetărie

Raluca Moisă este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști de la noi din țară. La un moment dat, a decis să lase deoparte munca pe teren și să-și urmeze pasiunea din copilărie de a pregăti cele mai bune deserturi.

Raluca Moisă- Am crescut într-o  familie de gurmanzi în care se gătește foarte bine și în care bunica mea făcea cele mai bune prăjituri. Și de aici a pornit totul.

Citește și: VIDEO-Restaurantul pe patru roți. Un autobuz cu etaj a fost transformat într-un restaurant unic. Unde poate fi găsit și cât costă o astfel de experiență

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De-a lungul anilor, Raluca a cochetat cu ideea de îmbina meseria de jurnalist cu cea de cofetar, printr-un blog culinar. În pandemie, a capatat contur si ideea de a avea propria afacere cu prajituri, iar în luna decembrie a anului trecut, visul de a deschide o cofetărie a devenit realitate.

Raluca Moisă- Am început să fac diverse prăjituri pentru prieteni. Fie că m-a rugat cineva al cărui copil avea o alergie, fie că am mai văzut ce postăm pe rețele sociale și treptat am zis că pot să duc asta la alt nivel.

Raluca Moisă- Nu știu dacă voi renunța vreodată definitiv la jurnalism. Însă în acest moment focusul și energia mea înseamnă această afacere și evident familia mea.

Pentru a-și perfecționa cunoștintele, Raluca a urmat cursuri de specialitate. Și pentru că își dorește ca totul sa fie la cele mai inalte standarde, atunci cand pregateste delicioasele deserturi nu face niciodata rabat de la calitate.

Raluca Moisă- Sunt numai ingrediente naturale, este o cofetărie artizanală. Totul se face de la 0, nu se pune problema de premixuri, creme din pungă sau găleată. Absolut totul, fiecare element, piureurile de fructe le facem de la 0. Toate inserțiile, caramelul, elementele de decor, absolut tot e făcut aici.

Momentan, cofetaria Ralucăi functioneaza doar în weekend. În laboratorul său, aceasta realizează atât prăjituri și deserturi franțuzești, cât și torturi care pot fi făcute pe comandă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: