Un tânăr din Rusia și-a cerut iubita în căsătorie printr-un gest inedit într-o stație de metrou din Moscova, transmite Newsweek.com.

Citește și: Tatăl miresei a murit chiar înainte de nuntă, dar mirele a găsit o soluție "funebră" ca petrecerea să meargă înainte

În mod neașteptat, gestul nevinovat al celor doi tineri a fost considerat "huliganism mărunt" de poliția moscovită care i-a arestat pe cei doi.

Cerere în căsătorie cu o măsuță la metroul din Moscova

Bărbatul, care a fost identificat drept „Evgeny”, a declarat pentru presa locală că, în data de 7 noiembrie, a adus o masă pliabilă, scaune, șampanie și fructe la stația de metrou VDNKh din Moscova, în cartierul Ostankinsky.

El și-a invitat iubita să ia „cina” cu el, apoi s-a pus într-un genunchi și a cerut-o în căsătorie.

Asestați pentru huliganism

Un videoclip distribuit pe Telegram de instituția media independentă Astra arată cuplul de tineri stând în jurul unei mese mici pe peronul de metrou.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La măsuța celor doi li se alătură la un moment dat doi trecători sau poate cunoștințe, care ciocnesc un pahar cu tinerii logodnici.

A doua zi, Evgeny a spus că el și logodnica lui au fost vizitați de poliție la locul lor de muncă.

Tânărul a spus că el și iubita sa au fost rugați de polițiști să viziteze secția de poliție locală în seara respectivă pentru a da explicații.

Evgeny și logodnica lui, arestați de poliție

Evgeny și logodnica lui, arestați de poliție

Viitoarea mireasă a stat 5 zile după gratii

„Le-am spus că nu a existat alcool, totul s-a întâmplat normal și civilizat”, a spus Evgeny. Perechea a scris note explicative, dar nu s-a deplasat la secția de poliție.

A doua zi, cuplul proaspăt logodit se deplasa cu mașina spre serviciu, când au fost reținuți și ulterior acuzați de huliganism.

Citește și: VIDEO- O femeie din Botoșani și-a ucis viitorul soț, apoi s-a prefăcut văduvă îndurerată. A spus polițiștilor că bărbatul s-a sinucis

Evgeny a spus că logodnica lui a fost amendată cu 1.000 de ruble (aprox. 11 dolari) și a petrecut cinci zile după gratii.

"Polițiștii ne-u spus că am întrerupt fluxul de pasageri pe platforma de la metrou. Acesta ar fi motivul, se pare, pentru care m-au trimis și pe mine într-o celulă de izolare", a mai spus Evgeny.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si