„A început goana după cel mai potrivit mărțișor. În piețe, magazine, sau pe marile bulevarde vânzătorii și-au umplut tarabele cu produse menite să le ia ochii cumpărătorilor. Doar că anul acesta, listele întocmite de domni sunt mai scurte din cauza prețurilor”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Mărțișorul, mai scump anul acesta

Sub formă de ghiocei, potcoave, biciclete sau pisici, mărțișoarele de anul acesta vor să cucerească fiecare cumpărător.

„Începând de la 2 lei până la 25 de lei”, a spus o vânzătoare.

Or fi ele prețurile pentru fiecare buzunar, dar marfa mai frumoasă costă automat mai mult. Broșele, de exemplu, sunt 30 de lei. Iar cu un așa cost apar automat și reacții.

„S-ar putea să nu se mai uite la mărțișoare. Sau iau în loc de mărțișor un pui, un mezel bun, sau ceva de calitate care face bine omului”, s-a amuzat o persoană.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Domnii mai mult privesc decât cumpără.

Mulți spun că lista de anul acesta o sa fie mult mai scurtă.

Părinții nu prea au de ales. Tradiția de 1 martie trebuie respectată ca la carte, chiar dacă implică un efort financiar substanțial.

Până pe 1 martie, în piețe, magazine sau pe marginea marilor bulevarde va fi forfotă. Oamenii spun că se așteaptă ca spre finalul săptămânii și prețurile să mai crească puțin, pentru cei care nu au cumpărat din timp îndrăgitele mărțisoare.

Citește și: VIDEO- Mărțișoare pentru animalele de companie. Ce cadouri le putem oferi micilor necuvântătoare?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si