A început mini vacanța de 1 decembrie, iar stațiunile montane sunt pline de turiști, pregătiți pentru câteva zile de distracție. În Poiana Brașov s-a deschis, astăzi și sezonul de schi. Acolo se află și colegul meu, Adrian Jătăreanu. Bună ziua, Adrian!, a transmis Cristina Dorobanțu.

A început mini vacanța de 1 Decembrie

Dacă la ora nouă vă arătăm imagini de la baza Masivului Postăvaru, acum am urcat undeva aproape de cota 1800 și trebuie să vă spun că priveliștea aici este absolut senzațională.

Este iarnă în toată regula și după cum vedeți, turiștii se bucură de prima zi oficială de schi, de aici, din Poiana Brașov. Bucuria este cu atât mai mare, cu cât trebuie să vă spun că de șase ani nu s-a mai schiat atât de devreme în Poiana Brașov, adică în luna noiembrie.

De dimineață turiștii au stat la coadă ca să își cumpere cartele. În continuare este coadă, casele de bilete și trebuie să știți că un schi pas valabil o zi întreagă îi costă pe turiști anul acesta două sute de lei, pentru că s-a scumpit cartela cu șaptesprezece procente față de anul trecut.

Citește și: VIDEO- Mese întinse în mini vacanță. Ce mâncăm de 1 decembrie?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sunt foarte mulți turiști care au venit aici în Poiana Brașov. Vor petrece mini vacanța de 1decembrie. Hotelurile sunt ocupate aproape în totalitate. Hotelierii au făcut pachete care au prețuri cuprinse între două mii cinci sute și trei mii de lei pentru trei nopți de cazare. Bineînțeles, turiștii au incluse mesele, cinele festive și se anunță și petreceri pe cinste la unitățile de cazare din Poiana Brașov.

Trebuie să știți că turiștii se bucură din plin de pârtiile care sunt în stare perfectă aici în partea superioară a Masivului Postăvaru. Stratul de omăt depășește treizeci de centimetri, este destul de frig, au fost pornite și tunurile care produc zăpadă artificială și practic stratul de zăpadă se va îngroșa, iar turiștii ar putea să coboare în siguranță până la baza muntelui, a transmis Adrian Jătăreanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si