Patrick a povestit un moment care a avut loc înainte de gala de duminică din "Casa Iubirii"- Robi a plâns amintindu-și de relația cu Virginia!

Citește și: VIDEO. "E un record în Casa Iubirii. Ai intrat de trei zile și..." Sebastian fuge să o sărute pe Roberta. Ce a urmat?

Patrick: "La un moment dat, Robi mi-a arătat un filmuleț cu Virginia, într-un moment în care s-a sensibilizat și vorbea despre relația lor, că s-a terminat. Robi,

pentru prima dată de când îl cunosc, a avut un moment de emoție și a început să plângă, 5 minute, 10 minute nu ne-a venit să credem că Robi plânge!"

Dezvăluirile au avut loc în timpul galei din "Casa Iubirii", unde Robi și Virginia au dovedit că încă au o relație tensionată, cu multe reproșuri.

Virginia, la cuțite cu Roberta

Virginia este deranjată de atitudinea pe care Robi continuă să o aibă, moment în care Roberta a intervenit în discuție, iar Virginia luat foc. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Virginia i-a atras atenția Robertei să nu se bage. "Nu vorbesc cu tine", a spus ea.

Roberta: Și tu faci la fel cu anumite persoane.Virginia: Lasă-mă, măi, Roberta! Vorbesc acum strict de mine și Robi. Nu cu tine.

Și Rebecca a intrat în coliziune cu Roberta: "Vezi că am microfonul și suntem înregistrate și iar minți și vine lumea cu dovezi, tu pici prost, nu eu!", a spus Rebecca.

Roberta și Rebecca, ceartă în direct în gala de la Casa Iubirii

Roberta și Rebecca, ceartă în direct în gala de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu doar Robi a cedat lacrimilor, ci și Rebecca a izbucnit în plâns, chiar în timpul galei de duminică. 

"Nu mai pot, vă rog eu", a spus Rebecca și a părăsit studioul pentru a se liniști. Vezi detalii mai jos:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si