Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. "A început să plângă, cam 5-10 minute! Nu ne-a venit să credem" Robi a cedat nervos și o regretă pe Virginia

Sunt noi răsturnări de situație în "Casa Iubirii". După ce Robi părea să fie extrem de interesat de Roberta sau chiar de Rebecca, acum concurentul pare că regretă modul în care a încheiat relația cu Virginia. Mai mult, Robi s-a descărcat în fața colegilor de emisiune și a plâns timp de 5-10 minute.

Sorin Negru,

Robi a început să plângă după Virginia

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Patrick a povestit un moment care a avut loc înainte de gala de duminică din "Casa Iubirii"- Robi a plâns amintindu-și de relația cu Virginia!

Citește și: VIDEO. "E un record în Casa Iubirii. Ai intrat de trei zile și..." Sebastian fuge să o sărute pe Roberta. Ce a urmat?

Patrick: "La un moment dat, Robi mi-a arătat un filmuleț cu Virginia, într-un moment în care s-a sensibilizat și vorbea despre relația lor, că s-a terminat. Robi, pentru prima dată de când îl cunosc, a avut un moment de emoție și a început să plângă, 5 minute, 10 minute nu ne-a venit să credem că Robi plânge!"

Dezvăluirile au avut loc în timpul galei din "Casa Iubirii", unde Robi și Virginia au dovedit că încă au o relație tensionată, cu multe reproșuri.

Virginia, la cuțite cu Roberta

Virginia este deranjată de atitudinea pe care Robi continuă să o aibă, moment în care Roberta a intervenit în discuție, iar Virginia luat foc. 

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Virginia i-a atras atenția Robertei să nu se bage. "Nu vorbesc cu tine", a spus ea.

Roberta: Și tu faci la fel cu anumite persoane.Virginia: Lasă-mă, măi, Roberta! Vorbesc acum strict de mine și Robi. Nu cu tine.

Și Rebecca a intrat în coliziune cu Roberta: "Vezi că am microfonul și suntem înregistrate și iar minți și vine lumea cu dovezi, tu pici prost, nu eu!", a spus Rebecca.

Roberta și Rebecca, ceartă în direct în gala de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu doar Robi a cedat lacrimilor, ci și Rebecca a izbucnit în plâns, chiar în timpul galei de duminică. 

"Nu mai pot, vă rog eu", a spus Rebecca și a părăsit studioul pentru a se liniști.

Vezi detalii mai jos:

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI