Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-A intrat în Cartea Recordurilor, după ce a stat scufundat în gheaţă timp de patru ore. Cine este curajosul bărbat?

Un bărbat a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a stat scufundat în gheață timp de patru ore.

Redactia Stirile Kanal D,

Record- A stat în gheață timp de patru ore [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat a intrat în Cartea Recordurilor după ce a stat scufundat în gheaţă timp de patru ore. Este vorba despre un polonez în vârstă de 53 de ani. El a devenit oficial prima persoană care a stat într-o cutie cu gheaţă un timp atât de lung, a transmis Simona Pătruleasa.

Record- A stat în gheață timp de patru ore

Lukasz Szpunar a doborât recordul pentru cea mai lungă durată a contactului întregului corp cu gheaţa, cu un timp de 4 ore şi 2 min, depăşind recordul anterior cu aproximativ o oră.
Pentru a atinge acest record, toate părţile corpului său, cu excepţia capului şi gâtului, au rămas scufundate în gheaţă pe toată durata încercării.

Bărbatul nu a avut voie să poarte alte haine în afară de un şort de baie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: A stabilit un record de viteză, pe șoselele din România! Cu cât a circulat un bărbat pe un drum național?

Lukasz a purtat, de asemenea, o apărătoare pentru a-şi proteja dinţii să nu se rănească din cauza clănţănitului.
Bărbatul a spus că a experimentat un disconfort la început, care s-a dispărut însă pe parcurs. Temperatura corpului şi starea de conştienţă i-au fost monitorizate în mod constant pe toată durata probei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI