Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- A intrat în comă după ce a căzut, a doua oară, de la etaj. În ce stadiu se află fetița de 4 ani?

O fetiță de patru ani din Argeș este în comă, după ce a căzut de la etaj, pentru a doua oară. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Redactia Stirile Kanal D,

Fetiță în comă- A căzut de 2 ori de la gea [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O fetiță de 4 ani din Argeș este în stare critică, după ce a căzut de la etaj, a doua oară în doi ani. Micuța era încă în recuperare după primul incident. Ce spun medicii știe colega mea, Andra Ionescu, a transmis Cristian Sabbagh.

Fetiță în comă, după ce a căzut de două ori de la geam

„Fetița de 4 ani se află în acest moment în comă, la Spitalul Floreasca, din Capitală. A fost adusă aici cu elicopterul, de la spitalul de pediatrie Pitești. Micuța era împreună cu mama când a căzut de la etajul doi al blocului unde locuiește. Femeia a declarat că instalase un sistem de blocare a ferestrelor, după ce s-a mai prăbușit de la geam, în urmă cu 2 ani și jumătate.

Atunci, căderea i-a fost atenuată de un aparat de aer condiționat, dar de această dată s-a lovit mult mai rău. Se pare că fetița încă mergea la terapia de recuperare după incidentul din 2021. Din păcate, medicii sunt rezervați acum în privința șanselor de supraviețuire”, a transmis Andra Ionescu.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI