Paige Spiranac îi lasă pe fanii golfului cu ochii măriți de uimire, în timp ce își expune corpul atletic pe terenul pregătit pentru competiție.

Fosta profesionistă este cunoscută pentru ținutele riscante pe care le poartă la cursurile sale de inițiere în golf, scrie Daily Star.

Citește și: Pisicile pot merge în croaziere de lux și primesc tratament regește. Cât costă biletul pentru această călătorie?

Paige Spiranac este hotărâtă să rămână la stilul ei îndrăzneț după ce a susținut că performanța ei la sportul pe iarbă nu mai este la fel de bună ca pe vremuri.

Paige Spiranac

Paige Spiranac, fostă sportivă profesionistă

Val de comentarii după ultimul videoclip al vedetei

În ciuda insistenței fostei sportive de a rămâne cu ținutele provocatoare care îi plac cel mai mult, videoclipul ei recent cu instrucțiuni de golf a făcut furori în rândul fanilor ei.

Comentariile nu au fost toate pozitive, mulți criticând expunerea indecentă a unei sportiive de performanță.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Spiranac a încărcat recent un videoclip cu ea în timpul încălzirii, ridicând brațele în sus și în jos. Nu a durat mult până când fanii au reacționat la mișcările ei în ținuta provocatoare.

Paige Spiranac, fostă sportivă profesionistă

Paige Spiranac, fostă sportivă profesionistă

[Sursa foto: Marca]

„Omul cu camera știa în mod clar ce are de făcut”, a scris sarcastic un fan. Un alt admirator a folosit propriile cuvinte ale lui Spiranac pentru a o complimenta scriind: „Totul este să folosești sex-appealul pentru sport, nu-i așa?”

În timp ce ea primește o mulțime de complimente pe paginile ei de socializare, videoclipurile lui Spiranac au determinat, de asemenea, mulți jucători profesioniști de golf și fani să respingă opiniile și experiența ei în acest sport.

Celebra jucătoare de golf Paige Spiranac a dezvăluit într-un interviu pentru "Playing a round" că nu poartă lenjerie intimă când are competiții oficiale, pentru că se simte mai confortabil așa.

„În mod normal, nu port lenjerie intimă, port pantaloni scurți și sau pantaloni atașați de fuste, dar fără lenjerie intimă”, a dezvăluit ea.

Celebra sportivă are în prezent 3 milioane de urmăritori și în ciuda faptului că nu a strălucit atât de mult în golf, frumusețea ei a poziționat-o drept una dintre favoritele de pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si