Elisa Selina a devenit una dintre cele mai cunoscute tinere pe paginile de socializare datorita bustului sau de dimensiuni impresionante. Domnisoara, in varsta de 25 de ani, care traieste in orasul german Dusseldorf, poarta neobisnuita masura H dupa ce si-a facut implanturi uriase. Totul pentru ca visul sau a fost sa semene cu fostul fotomodel Katie Price.

Elisa spune ca a fost marcata in adolescenta de faptul ca nu avea deloc sani asa ca s-a hotarit sa apeleze la operatii estetice de marire.

A facut 4 astfel de interventii si chiar are implanturi folosite de obicei la pacientele bolnave de cancer.

Citeste si: VIDEO| Matteo Politi se lansează în muzică: „Pentru mine a fost un an cu foarte multe probleme”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Tanara a platit in total 18.000 de lire sterline pana sa fie multumita de rezultat. Acum este fericita ca a ajuns sa aiba dimensiuile idolului sau, Katie Price.

Fostul fotomodel britanic si-a obtinut celebritatea dupa ce si-a cheltuit averea estimata acum cativa ani la 40 de milioane de dolari pe operatii de marire a sanilor, cumparaturi, tratamente de infrumusetare si aamenajari interioare.

In varsta de 41 de ani, Katie a fost surprinsa de paparazzi cum se relaxeaza pe o plaja din Thailanda.

Nimic din scandalul in care a fost implicata anul trecut nu pare ca a afectat-o.

Imbracata intr-un minuscul costum de baie galben pai, Katie a facut parada cu trupul ei bine lucrat, in timp ce savura delicatesele locale.

Citeste si: O tânără româncă a crezut că și-a găsit dragostea vieții pe Facebook, însă a sfărșit ca prizonieră în Madrid timp de un an. Cum a scăpat femeia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si