Paznicul Sabeur Trabelsi, în vârstă de 44 de ani, a sesizat furtul și l-a urmărit pe hoț, Jason Page, în vârstă de 51 ani în afara magazinului.

Acesta din urmă mai avea un complice și împreună furaseră carne scumpă și o cutie de bere, potrivit Daily Mail.

Citește și: Halucinant! Un bărbat din Satu Mare a fost înjunghiat de soție pe motiv că era prea gelos

Paznicul l-a ajuns, l-a doborât l-a pământ și, după ce Page s-a ridicat în picioare, paznicul i-a aplicat o lovitură de KO care l-a făcut să cadă pe spate, dând cu capul de trotuar.

Citește și: Un tânăr de 18 ani este cercetat după ce a lovit o persoană în cap. Victima a murit la spital

Hoțul s-a lovit cu capul de ciment atât de tare încât nu și-a revenit niciodată în urma rănilor suferite și a murit la spital.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Victima lovită mortal, un bărbat fără adăpost

În apărarea sa, paznicul de la magazinul Marks and Spencer a susținut că hoțul l-a amenințat că îl va înțepa cu un ac și de aceea l-a lovit, însă nu cu pumnul, ci cu palma.

După ce a fost arestat, Trabelsi, care e tatăl a trei copii, a susținut că victima agresiunii sale era beat și de aceea a căzut pe spate și s-a lovit la cap.

Însă, imagini preluate de camere video de la o benzinărie din apropiere au arătat ce s-a întâmplat cu adevărat.

Paznicul riscă 8 ani de închisoare

Trabelsi a fost condamnat pentru omor prin imprudență și pervertirea cursului justiției. El riscă o pedeapsă de 8 ani de închisoare.

Incidentul a avut loc în ultima zi lucrătoare a lui Trabelsi pentru magazin. El fusese angajat să lucreze la supermarket după o serie de furturi de carne scumpă și alcool.

El a declarat că era frustrat și știe că nu trebuia să acționeze așa.

Cum s-a produs furtul și încăierarea

Cu 30 de minute înainte ca magazinul să se închidă, gardianul l-a observat pe hoț care, împreună cu un complice, umplea „nebunește” o pungă cu carne scumpă, iar la ieșire a luat și o cutie de bere.

Paznicul a pornit în urmărirea lor și a fost urmat de șeful de magazin, care a alergat să recupereze punga de carne furată. În timp ce Trabelsi îl imobiliza, șeful de magazin a recuperat produsele furate. El a fost achitat în proces.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

paznic magazin

Victima și călăul

Juriul de la tribunal, format din 8 femei și 4 bărbați, a avut nevoie de doar patru ore de deliberare pentru a-l condamna pe Sabeur Trabelsi pentru omor.

Judecătorul a respins inclusiv cererea avocatului apărării lui Trabelsi pentru ca acestuia să i se acorde cauțiune „pentru a-și pune ordine în treburi” înainte de a fi închis și a fost trimis direct la închisoare.

Peste o lună paznicul își va primi sentința.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si